Hoe kies ik het juiste vergaderarrangement?

Vergaderarrangement

Om je te helpen kiezen welk vergaderarrangement van het beste bij jouw specifieke behoeftes past, hebben wij onderstaand overzicht ontwikkeld. Er zijn 4 verschillende soorten vergaderarrangementen, variërend van een fruitmand tot een all-in lunchbuffet. Je hebt binnen deze 4 soorten ook telkens 3 verschillende varianten: basis, plus of luxe. Zo is er altijd een vergaderarrangement beschikbaar dat precies bij jouw wensen past.

 

De beschikbare vergaderarrangementen:

 

Kies een vergaderarrangement aan de hand van de duur van je vergadering op locatie. Deze arrangementen zijn inclusief zaalhuur met een beamer of lcd projector, geluidsboxen, flipover, whiteboard en markers. De catering is all-inclusive met koffie, thee, frisdrank en koffie lekkernijen. Indien je een een 8-uurs arrangement kiest, is er een uitgebreid lunchbuffet inbegrepen dat rekening houdt met bepaalde dieetwensen.

  • 2-uurs vergaderarrangement

    Wil je een relatief korte vergadering plannen maar de aanwezigen toch voorzien van alle benodigde faciliteiten? Kies dan voor ons 2-uurs vergaderarrangement. 

 

  • 4-uurs vergaderarrangement

    Wil je een middellange vergadering van een halve dag plannen waarbij je de aanwezigen verwent met een koffie lekkernij en wat fruitwater? Kies dan voor ons 4-uurs vergaderarrangement. 

 

  • 8-uurs vergaderarrangement

    Wil je een luxe vergadering gedurende de hele dag plannen met een vers all-in lunch buffet van de vergadering? Kies dan voor ons 8-uurs vergaderarrangement en voeg eventueel, als kers op de taart, nog een borrel toe. 


Wil je toch net iets anders dan onze standaard arrangementen en ben je benieuwd naar de flexibele mogelijkheden? Vul je gegevens in in de boekingstool en wordt gecontacteerd door één van onze specialisten.

website

Boek een vergaderruimte

Wacht niet langer en reserveer meteen een vergaderruimte

Boek een vergaderruimte